ALL in | дизайнер на YBD.

Споделена радост – двойна радост :) И тази година член на ALL in | Studio ще вземе участие в международното събитие Young Balkan Deisgners (YBD), чийто председател е Konstantin Grcic. От наша страна е канен младият дизайнер Цветан Стойков със своя продукт PLYful.

Screen Shot 2014-03-27 at 2.46.09 PM

Young Balkan Designers е платформа за регионални таланти, посветена на насърчаването и развитието на творческите възможности на Балканите в областта на концептуалния и продуктовия дизайн.

Представяме проектът, с който Цецо е номиниран да участва - PLYful.

Plyfyl_Tsvetan_Stoykov_YBD14_02

Plyfyl_Tsvetan_Stoykov_YBD14_04

PLYful – лесно преносим комплект мебели, който може да обзаведе цяла стая. В сгънато положение, общият обем на мебелите е съизмерим с този на два големи куфара. Това го прави идеален за пренасяне с влак или с малка кола.

Plyfyl_Tsvetan_Stoykov_YBD14_01

Plyfyl_Tsvetan_Stoykov_YBD14_03

Насочен е към хора, водещи динамичен начин на живот, на които се налага да се местят често, или за първи път се изнасят на квартира, и им е необходимо основно обзавеждане. Комплекът включва единично легло, гардероб, бюро, стол за работа и хранене, и два шкафа.

Plyfyl_Tsvetan_Stoykov_YBD14_05

Oще за събитието – програмата се състои от международна пътуваща изложба на отличените проекти (май 2014 г. – февруари 2015 г.), която ще бъде на турне до всички важни регионални събития за дизайн:

  • D-Day в Загреб (25-29 май, 2014 г.)
  • Mikser фестивал в Белград (3-8 юни, 2014 г.),
  • One Design Week в Пловдив (20-29 юни, 2014 г.);
  • Skopje Design Week (септември 2014 г.);
  • Klaster Festival в Подгорица (октомври, 2014 г.);
  • Tirana Design Week (октомври, 2014 г.);
  • Belgrade Furniture Fair (ноември, 2014),
  • както и поредица от семинари и практически обучения в региона (Март 2015 – February 2016 г.)

Миналата година студиото ни беше представено от Волен Валентинов с продукта Ted Bed, където спечели голямата награда за балкански дизайн и бе селектиран за пътуваща изложба из европейски градове като Лондон, Париж, Виена, Берлин, Осло и т.н.

Интериорен дизайн - Тед

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>