3…2…1…2017 Launched!

Както сигурно сте забелязали, през последната 2016 година блогът ни остана малко на заден фон и публикациите бяха една идея по-разредени във времето. Единствената причина за това е, че офисът ни бе погълнат от безкрайно интересни и много проекти през цялата година.
Този път няма да правим излишни равносметки, да се хвалим какво сме направили и да обещаваме какво ще направим. Резултатите от труда ни от изминалата година ще излязат наяве през новата година и искрено се надяваме да ги харесате и оцените!

 

Но нека се върнем малко по-назад във времето когато преди 5 години създадохме ALL in STUDIO с една единствена цел – Да Създаваме! От нас за вас – нашите Клиенти! С времето се оказа, че когато си “купуваш” дизайн, ти не купуваш просто услуга, която успява да спести време и пари, а изживяване, което носи нещо повече от наслада – реален резултат.
През последната година си зададохме много въпроси – какви проекти ни правят щастливи, какви са целите ни и какво искаме да постигнем от тук нататък. Все въпроси, които намираха своите отговори във времето един по един. За повечето хора Архитектът и Дизайнерът са хора артисти, които мацат с четката и определят какъв цвят диван да си купим и какви пердета да си сложим. Специалното в нашия случай е, че от просто декорация на пространствата, ние успяваме да ги манипулираме така, че да излъчват Характер, Категоричност и Индивидуалност! Това са основите, ядрото и сърцето, върху които през годините градихме името и бранда си – ALL in STUDIO!

 

Постепенно с времето, опитът и увереността, всеки следващ проект ставаше все по-добър, изпипан и направен като първокласен костюм, ушит по мярка с максимално точна пропорция, перфектен детайл и избран сред множество материали най-точния! Това е връзката, чрез която Архитектът свързва Клиента с Обема и тя става персонализирана по един свой начин. А устремът ни за съвършенство ни кара да търсим всеки път тази уникалност и свързаност между всички компоненти, за да намерим най-доброто решение и перфектен резултат!
strategy_allin
Различното и специалното при нас е, че ние не сме масов продукт, който да си купиш, използваш и изхвърлиш. Ние сме точно обратното! Ние сме дори нещо повече от Архитекти и Дизайнери. Ние сме Създатели! Ние сме Индивидуалисти! Ние сме вдъхновени да създаваме за индивидуалисти! Дойде време, в което символът, който най-точно отразява нашата същност и идентичност – графичното ни АЗ пред Света, да се промени. Да еволюира и да премине към следващото ниво. Както самите ние, нашата философия и проекти!
Дойде време призмата, която бе символ на романтика, светлина и цвят да придобие Стегната, Ясна и Категорична форма!

Представяме ви нашият нов символ и лого, с който стартираме годината!

Logo-2017

 

 

Обещахме, че нищо няма да обещаваме…но не се сдържаме! Приготвили сме много, ама наистина много интересни изненади и реализации през първата половина на новата 2017. Бъдете здрави и се насладете на новата година!

Ще се радваме за каквато и да е обратна връзка на нашия мейл или в коментари под поста!

ALL in | TEAM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>