Дизайн и изпълнение (11)

Нашият скромен апартамент, на който правим интериорен дизайн и изпълнение върви постепенно към своя край. Днес ще ви покажем още малко детайли от нашата работа на обекта. Приключихме всички мръсни и мокри процеси на обекта като последно бяха налепени плочките в баните, коридора и кухнята.

Идва ред на сладките детайли и по-леките довършителни работи. Днес ще ви покажем снимки от боядисването и полагането на паркета.

Cover_interior

Преди да бъде закупена цялата боя и положена на стените, се правят предварителни мостри, за да проверим всеки цвят в реални условия и спрямо светлината в пространствата.

Color_interior1

Всичко е наред и съответно може да продължим с цялостното боядисване на всички стени и детайли. Детската стая до този момент не сме ви я показвали :) Ще си запазим правото тя да бъде изненада както за малкия господин, който ще я обитава, така и за вас :) Само ще загатнем мотива и идеята…и сме сигурни, че ще ви хареса :)

Color_interior2След като приключихме с боята, почистихме апартамента от всички мръсни частици, прах и материали, които биха могли да причинят надраскване по повърхностите. Време е да положим паркета по тавана…(Да! Тавана)…пода и стените (отново ДА! Стените). Всеки детайл се изпълнява с уникална прецизност и по конец (нашият е зелен, както се вижда на снимката).

        Parket_interior

Паркетът, който използваме е чист, натурален дъб и след реденето се налага да бъде изциклен, полиран и обработен със специална вакса, която да го предпази … So Old school :) Цялото това нещо отнема известно време, но резултатът сравнен с всички готови паркети за полагане е несравним! Ламинатите дори няма да ги коментираме.

Следват сладките работи – полагането на санитарията, ключове, контакти, мебели … и воала :) Тъй като изработката на мебелите ще отнеме около 40 дни, е време да ги поръчаме. Не го направихме до този момент, защото повечето височини зависят от дебелината на лепилото и паркета. За най-сигурно и прецизно изработвана на мебелните елементи, всички мерки се вземат на място след тоталното полагане на паркета.

И тъй като дори всички мебели са по специален и индивидуален проект, дори диваните…трябва да изберем и дамаска.damaska

Имаме голямо двоумение…че дори триумение…и не можем да харесаме конкретна дамаска…На вас коя ви допада повече?

Докато ние го мислим, прочетете темите с нашия интериор и ремонт до тук:

Част 1 – Заданието.
Част 2 – Решението.
Част 3 – Визуализациите.
Част 4 – Работните проекти.
Част 5 – Ремонтът започва с новите стени.
Част 6 – Инсталациите.
Част 7 – Запечатване и мазилка
Част 8 – Тавани и малка баня.
Част 9 – Плочки коридор, кухня и баня.
Част 10 – Банята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>