Oфис дизайн – стъпка по стъпка.

От новата 2014 година офисът ни промени адреса и облика си. Ще ви дадем нашата рецепта за стъпките и процесите, през които преминахме, за да достигнем до крайния резултат и дизайн.

Интериор на офис - all in studio

1) Защо?

  • Разширихме екипа си и имахме нужда от смяна на офис климата. Единодушно решихме, че за повече креативност ни трябва промяна на пространството!
  • Искахме визията на офисът ни да бъде огледало на корпоративната ни идентичност.
  • По-добра и по-удобна локация за всички нас.

2) Какво?

  • Разположението на работните места да насърчава едновременно работата в екип и изпълнението на самостоятелните задачи.
  • Дизайнът да дава точно и ясно послание какво правим – архитектура и интериорен дизайн. Пространството трябва да крещи ALL in | OFFICE.
  • Разбира се – всичко това да има достатъчно приемлив и по-скоро нисък бюджет.

3)Как?

  • Функция – open space – Всеки от нас работа на своето място и е отделен от другите така, че да бъде част от екипа по всяко време и едновременно с това да може да работи спокойно сам. С други думи - ефективна комуникация и работа в екип, които са решаващи за успеха на цялата компания.
  • Дизайн  - Таванът е с вградени осветителни тела във формата на логото ни е достатъчно ясно послание и обвързване на интериорния дизайн с корпоративната идентичност. Контрастиращи цветове, за да не ни е скучно :) За бюрата се доверихме на Herman Miller и дизайнерът Даниел Корб с тяхната гъвкава система Sense, с която можем да пренаредим работните места във всеки един бъдещ момент. Безценно!
  • Изпълнение – промените, които направихме по трансформацията на пространството бяха нов таван; преработена електро инсталация, съобразена с нашите нужди; настилка от мокет върху съществуващите плочки и тотално пребоядисване на „модерните“ жълто-розови-пембяни на точки стени (!?) :) И всичко това в рамките на месец.

4) Резултатът!

ALLin_office

Интериорен дизайн офис

Интериорен дизайн офис

Интериорен дизайн офис

Интериорен дизайн офис

Вярваме, че успяхме да придадем финна претенциозност и артистичност на атмосферата в новата ни творческа лаборатория!

Новият ни  адрес е: София 1404, ж.к. Манастирски Ливади – изток, бл. 64, Партер (линк към Google maps). Ще ви очакваме там през цялата нова година!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>