10 дизайнерски подаръка!

Какво да купим тази Коледа?

Отново е Коледа и отново е време да харчим пари за близките си. Миналата година селектирахме 10-те най-яки според нас варианти на коледни подаръци за архитекти и дизайнери. В класацията имаше фотоапарати, обувки, очилца, лампи и причие дизайн глезотиики. Все още са актуални и може да се възползвате от класацията! Тази година добавяме още 10 полезни. Така, че стягайте портфейлите и да започваме.

10. Smart watch – Apple watch или Withings Activité

За сега нямаме лични впечатления от този продукт.  Като цяло и концепцията за електронен часовник ни е малко чужда…Но ако някой ни го подари за Коледа няма да го върнем, тъй като дизайнът му е наистина убийствен и би стоял перфектно на всяка ръка!

Вариант 2 – доста елегантният Withings, който има връзка с телефона ви и следи изгорени калории, брой стъпки и всички останали здравословни глупости, които може да се сетите. Предимството му е, че изглежда доста доста по-добре от останалите си електронни събратя! Освен това цената му е доста по-приемлива – около 300-400 лв.

9. Nespresso кафе машина

Любимата кафе машина и разбира, се любимото кафе на Джордж Клуни. Mашинките са адски дизайнерски и заспиват перфектно на … по-добрите проекти :) 

8. Moleskine продукт

Независимо дали е моливче, тефтерче или чанта, Moleskine вианги са в тренда и постоянно вадят нови продукти, за които всеки дизайнер си умира!

7. Beats pill

Портативни Bluetooth тонколонки от негово величество Dr. Dre. Beats Pill предлага адекватен набор от технически характеристики в корпус с премиум изработка и отличен дизайн. Звученето също не разочарова за джаджа с такива размери, а освен това има и опция за ползване като високоговорител.

6. Copic markers

Маркери или флумастери. Наричайте ги както си искате! Но това са най-манияшките цветни писци на пазара в целия свят! Стига да се използват по предназначение и правилната ръка, разбира се :)

5. iPad PRO! + pencil

Втори продукт на Apple в нашата класация. Може би трябва да си поискаме комисион от Купертино … Истината е, че този продукт ще промени начина на проектиране, мислене и създаване! Минусът му е, че е малко големичък…Ще го преживеем!

4. Tod’s чанта за архитекти

По дизайн на японското студио Nendo, Tods предлагат една уникална чанта за архитекти и дизайнери, която сменя формата си според големината на чертежа, който носите в момента. Дизайнерите са предвидили място за всички химикалки, моливчера, линиики нужни на един професионалист.

3. GoPro камера

Единственият НЕ-архитектурен подарък в нашата класация. Но пък няма само да работим! Перфектен за свободното ни време когато скачаме с парашут, делта или парапланер, караме колело и мотоциклет!

2. Aeron на Herman Miller

Въпреки, че е дизайнван преди 25 години, Aeron на Herman Miller продължава да е номер 1 ергономичен стол в целия свят! С този стол вашият дизайнер ще забрави за болки в кръста или каквото и да е неудобство в 20-те часа работа на денонощие, в които трябва да изчертае половината свят и е трябвало да предаде проекта … вчера!

Вариант 2 – по-малкото му братче/сестриче – Mirra 2. Доста секси и елегантен! На малко по-малко пари.

Screen Shot 2015-12-17 at 11.58.41 AM

1. Fashion глезотийка

Мдаа…и тази година няма да минем без аксесоарче. Миналата година това бяха очила на Том Форд…нека тази година това бъде колaнче на Hermes. Разбира се, чисто, семпло и минималистично!

Така…както и миналата година, сега и тази отново ще ви го кажем – ако решите да ни пратите някое от горните благинки, знаете адреса …. :) Ако мислите, че пропускаме някой як продукт, който си заслужава – пишете ни коментар и ще го добавим!

Весел шопинг на всички!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>