Last days of summer

За много от нас месец Август маркира края на една страница от годината и стартира нова глава в безкрайната книга на живота. Имаме съвсем малко време, в което можем да натиснем „snooze“ бутона преди началото на есента, носеща ни нов заряд след летните почивки, нови емоции и преживявания, както и нови предизвикателства!

През последните няколко месеца имахме възможността да се срещнем с необикновени хора, да работим с безкрайно добри професионалисти и да научим много за самите себе си! Както и да разберем, че най-успешните проекти се случват когато в процеса са замесени хора, на които можеш да разчиташ във всеки един момент! Хора, заредени с безкрайната енергия и желание нещата да се случват така, както трябва, а не просто да направим нещо.

ALL in & fiftythree

Няма да изброяваме всички хора поименно, на които дължим успеха си. Сред тях са дори нашите неприятели и хората, които се опитаха да затрият публикациите от блога ни. Само ще кажем едно огромно Благодаря! и обещаваме да радваме всички около нас с нови проекти, радващи всички сетива!

И не на последно място, проектирахме един страхотен интериор за още по-страхотна млада двойка, който ще бъде готов в края на годината. Разгледайте целия проект тук :) 

Интериор на апартамент в Резиденшъл Парк Младост, София

ALL in Studio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>