ТОП 5 – ALL in | 2013

Честито Рождество Христово и от Нас!

Дойде онова време от годината, в което всички правим равносметки какво, колко и как сме направили. Няма да избягаме от традицията и ние. Толкова хубави неща ни се случиха през изминалата година, че чак се чудя от къде да започна…Ще сортираме нещата по време, а не по важност, тъй като нямаше маловажни случки през изминалата година :)

2013-14

ТОП 5 | ALL in | Преживявания за изминалата 2013 година:

1) През януари участвахме в конкурса на Schneider Electric – Атмосфера, в който спечелихме голямата, уникална и единствена награда на …на кого?? На Вас – нашите фенове! Благодарим ви от сърце! Ето тук сме подготвили нещо като пътепис. :) 

Overview-01

IMG_2262

2) После пътувахме … МНОГО … Ходихме в Париж, Виена, Лондон, Цюрих, Базел и Луцерн….Скъсахме няколко чифта обувки, но си заслужаваше! На море не ходихме обаче :) Не остана време! Благодарение на ВАС – нашите Клиенти :) Не ви се сърдим, дори напротив :) Спестихме някой друг лев от чадъри и топла бира :) Но пък за сметка на това сега пием червено вино и си топлим краката на камина! Наздраве!

IMG_2856

DSC_1528

3) Проектирахме и завършихме няколко интериора на апартаменти и магазини, направихме офиса на Carlsberg Bulgaria, с който сме номинирани за втора поредна година в престижния архитектурен конкурс Architizer+ Awards…От към работа, проекти и пари не страдахме!

R

IMG_4644

4) Екипът ни се увеличи с още двама души – Младият дизайнер Цветан Стойков (дипл.:)) и красивото цвете сред бодлите – архитектката Райна Христова. Без тяхната помощ, търпение и ентусиазъм проектите ни нямаше да са това, което са. Благодарим ви! (Само да видите каква изненада съм ви подготвил след празниците….хо хо хо :))

ALLin_TEAM

5) Оставихме за накрая най-приятната новина :)  От 2014 сменяме адреса и облика на пространството, в което работим :) Коледните подаръци за другата година може да пращане на София 1404, ж.к. Манастирски Ливади – Изток, бл. 64, Партер (Витрините с белите завеси:))

DSC_0065

6) Бонус преживяване – Топ 5-те най-четени статии от блога ни:

За Новата 2014 си пожелаваме най-вече да сме здрави, щастливи, заредени с търпение и ентусиазъм, неспиращи и луди идеи, с които да ви радваме! Сърдечно и искрено ви благодарим, че ви има и ни давате възможността заедно да градим бъдещето си!

Екипът на ALL in | Studio.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>